Huisstijl en logo ontwerpen of restylen

Een eigen huisstijl en logo voor je bedrijf is belangrijk. Klanten herkennen je bedrijf immers snel aan je huisstijl en logo. Het geeft de identiteit van jou en je bedrijf weer. Tijden veranderen en je bedrijf verandert mee. Soms is je bedrijf daarom toe aan wat nieuws. Wat kan Hello Webdesign voor je betekenen?

  • Je huisstijl ontwerpen
  • Een logo ontwerpen
  • Restylen van huisstijl, logo of website

Huisstijl voor je website

Als bedrijf wil je herkenbaar zijn voor klanten. Een goede huisstijl kan je hierbij helpen. Klanten kunnen je aan verschillende dingen herkennen. Je moet denken aan een logo, lettertype, kleur, vormen en de keuze tussen illustratie of fotografie. Samen met de toon waarop je klanten aanspreekt creëer je een eigen huisstijl. Wil je juist een informele of formele toon? Hello Webdesign kan je helpen om een huisstijl te ontwikkelen. Het is belangrijk om je huisstijl overal in te laten terugkomen. Dit kan gaan om visitekaartjes, tot facturen en advertenties.

Logo voor je bedrijf

Elk bedrijf heeft een logo nodig. Klanten onthouden je logo en zullen je daaraan herkennen. Een bedrijf met een professioneel logo wordt serieuzer genomen en geeft een klant vertrouwen in je bedrijf. Het is de eerste indruk die klanten krijgen van je bedrijf. Een logo moet bij je bedrijf en doelgroep passen. Je huisstijl komt weer terug in je logo. Het is belangrijk om zorgvuldig je logo te kiezen. Hello Webdesign helpt je graag met het ontwerpen van een logo. In overleg met jou gaan we kijken wat je wensen zijn.

Restylen

Je hebt al een logo en huisstijl alleen zijn deze al jaren oud. Het is slim om met de tijd mee te veranderen. Je kan denken aan (kleine) aanpassingen aan je huisstijl, logo of website. Hello Webdesign denkt graag met je mee! Samen met jou kijken we hoe je de huisstijl van je bedrijf kunnen aanpassen. Je kan natuurlijk ook een andere website willen. Hierbij kunnen wij je ook helpen.

Wil je graag een (nieuwe) huisstijl of logo laten ontwerpen of wil je iets restylen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door.