Selecteer een pagina

WEBDESIGN & MEER

 

Een website maak je samen. Na uitgebreid overleg over je wensen, maken wij met een team van creatieve ontwerpers die website die precies bij jou past. En pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Wij maken alle websites in WordPress, een veilig en internationaal hoog aangeschreven tool om sites in te bouwen. Het geeft mooie resultaten en is in beheer zeer gemakkelijk. We kunnen je leren hoe je jouw eigen content kunt beheren en eventueel hoe je eigen shop kunt managen.

HOE WERKEN WIJ

1. HET BEGIN

Met een kennismakingsgesprek en een brainstorm maken wij je wensen helder. Wat is het doel van je website, wie zijn je klanten, wat is jouw corebusiness. Wil je jouw site volledig gebouwd hebben of wil je de inhoud later zelf toevoegen. De volledige inventarisatie zetten we voor je op papier en als je tevreden bent, gaan we naar stap 2.

2. HET VERVOLG

Na alle wensen in kaart te hebben gebracht, maken we een opzet van hoe de site eruit zou kunnen zien. Je krijgt van ons een beeld van de lay-out, maar ook van de inhoud, opgebouwd in hanteerbare onderdelen. Hier is nog alles mogelijk.

3. DE SITE

Na akkoord op stap 2 maken onze designers de site, zoals besproken. Hierna volgt een presentatie en zijn nog kleine veranderingen mogelijk.

4. LANCERING

Ben je volledig tevreden dan gaat je site ‘live’. Volgens afspraak worden alle gegevens overgedragen of in een beheeromgeving ondergebracht.

Full service internetbureau Tilburg

Hello Webdesign
Kraaivenstraat 23-01
5048AB  TILBURG

Tel:    013-3001001
Mail: info@hellowebdesign.nl

KvK: 69429324