Website laten maken

 

Wij maken je bedrijf herkenbaar!

Jouw website laten maken door HELLO WEBDESIGN is een goede keuze. Een website moet aansluiten bij jouw onderneming. Bij wat je doet en bij wat je wilt uitstralen. Dat betekent dat je site meer moet zijn dan alleen een mooi plaatje. Een uniek webdesign en vindbaarheid van de site zijn dan ook onlosmakelijk gekoppeld aan een succesvolle website. Wil je een product of dienst verkopen of wil je juist informatief zijn over wat jij anderen te bieden hebt? Bij HELLO WEBDESIGN zorgen we hiervoor. Wij bieden die weboplossingen op maat die jou herkenbaar maken – laten zijn en laten blijven.

Kies hiervoor uit de volgende mogelijkheden:

Website starter

Meest gekozen door starters!
-------

Als je niet op zoek bent naar een website vol functionaliteiten, zoals meertaligheid en ingewikkelde betaal/boekingssystemen, maar naar een website die helder en duidelijk weergeeft waar jij voor staat dan is ons All-in-one maandpakket een goede optie.

Wat krijg je?

 

Een complete website, die binnen afgesproken termijn online staat

Een onbeperkt aantal pagina’s

Een domeinnaam

Hosting, e-mail en software-updates

Geen hoge eenmalige investering

Na 2 jaar een redesign

De mogelijkheid zelf aanpassingen te maken

Na 1 jaar maandelijks opzegbaar

Extra opties (tegen meerprijs)

Een webshop

Geschreven SEO content

 

 

Maatwerk website

Geschikt voor bedrijven!
-------

Wil je een op maat gemaakte website met uitgebreide functionaliteiten die van belang zijn om van jouw bezoeker ook jouw klant te maken, kies dan voor het maatwerk pakket.

Wat krijg je?

-

 

Een compleet gebouwde website

Volledig maatwerk

Een onbeperkt aantal pagina’s

Slechts eenmalig investeren

De mogelijkheid zelf aanpassingen te maken

Extra opties (tegen meerprijs)

Hosting, domeinnaam, e-mail en aanvullende onderhoudspakketten

Geschreven SEO content

Webshop

Andere functionaliteiten dan in contract afgesproken.

HOE WERKEN WIJ

1. Het Begin

Met een kennismakingsgesprek en een brainstorm maken wij je wensen helder. Wat is het doel van je website, wie zijn je klanten, wat is jouw corebusiness. Wil je jouw site volledig gebouwd hebben of wil je de inhoud later zelf toevoegen. De volledige inventarisatie zetten we voor je op papier en als je tevreden bent, gaan we naar stap 2.

2. Het vervolg

Na alle wensen in kaart te hebben gebracht, maken we een opzet van hoe de site eruit zou kunnen zien. Je krijgt van ons een beeld van de lay-out, maar ook van de inhoud, opgebouwd in hanteerbare onderdelen. Hier is nog alles mogelijk.

3. De site

Na akkoord op stap 2 maken onze designers de site, zoals besproken. Hierna volgt een presentatie en zijn nog kleine veranderingen mogelijk.

4. Lancering

Ben je volledig tevreden dan gaat je site ‘live’. Volgens afspraak worden alle gegevens overgedragen of in een beheeromgeving ondergebracht.

Contact.

Hello Webdesign
Kraaivenstraat 23-01
5048AB  TILBURG

013-3001001
info@hellowebdesign.nl

 

Hallo. 

Wij zijn Hello Webdesign een fullservice website bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw website en we helpen je graag een stap vooruit.