Website teksten nodig? 

Teksten voor je website

Een mooie website hebben is één, goed gevonden worden in zoekmachines is natuurlijk ook heel belangrijk. Zeker als je producten of diensten wilt verkopen via internet. Het hebben van goede teksten op je site draagt daar in grote mate aan bij. Maar hoe werkt dat, wat zijn ‘goede teksten’ en hoe kom je er aan? Hello Webdesign kan je daar bij helpen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk waaronder prima tekstschrijvers.

 

Wat zijn goede teksten voor je site

Goede teksten voor je website zijn in ieder geval foutloos en daarnaast inhoudelijk relevant én interessant. Zoekmachines als Google worden steeds slimmer en zien of de content op jouw website wel interessant en goed genoeg is voor de lezer. Is dat inderdaad zo, dan zul je hoger scoren in de zoekresultaten. Dit zijn organische zoekresultaten, dus zonder dat je er voor betaalt en adverteert. Hoe hoger hoe beter en hoe meer bezoekers. En kopers! Daarnaast is ook juist gebruik van SEO (zoekmachineoptimalisatie) van groot belang. Vroeger kon je op goed geluk gewoon veel zoekwoorden in een tekst verwerken. Nu is dat niet meer zo, daarvoor is Google veel te slim. Zoekwoorden, ook wel keywords, moeten nu veel slimmer worden verwerkt in de teksten. Een SEO tekstschrijver weet precies hoe dat moet.

 

Hoe kom je aan goede teksten

Misschien kan je zelf goed schrijven maar voor de meeste mensen geldt dat niet. Of je hebt er geen tijd voor of geen zin in. Een tekstschrijver inhuren is dan een goede optie. Je weet dan zeker dat je goede teksten krijgt. Natuurlijk kost het wat maar je hebt er heel veel aan. De kosten zullen je overigens waarschijnlijk meevallen. Zeker als je via Hello Webdesign een tekstschrijver inhuurt. Ook handig is dat wij rechtstreeks contact hebben met de tekstschrijver en kunnen overleggen over wat de beste tekst voor jouw website is. Natuurlijk kunnen we teksten ook meteen voor je plaatsen zodat alles goed staat en er aantrekkelijk uitziet.

Websiteteksten, blogs, kennisbankartikelen, productteksten en categorieteksten, een tekstschrijver kan het allemaal. Meer weten over het laten schrijven van teksten voor je website? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op, we informeren je graag.