WordPress

CMS-systeem WordPress is het meest populaire systeem

WordPress is al een tijdje het meest populaire CMS ter wereld. Ongeveer 33,4% van alle websites wordt met WordPress gemaakt. Het grote voordeel van WordPress is dat je kan kiezen uit veel verschillende thema’s. Er zijn zowel betaalde als gratis thema’s. Wil jij ook een mooie website? Kies dan voor Hello Webdesign! Je kunt je website helemaal laten vormgeven volgens jouw wensen. Met WordPress templates is er altijd wel een passend thema te vinden.

De inhoud van je website en de vormgeving staan los van elkaar. Daarom kan je heel gemakkelijk switchen van thema of later nog functionaliteiten (laten) toevoegen. WordPress biedt je ook minder bekende extra’s voor je website. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om een vacaturebank, forum of een factureringssysteem te gebruiken.

Tegenwoordig gebruiken mensen niet alleen meer hun computer om te internetten, maar ook hun telefoon of tablet. WordPress is zo gemaakt dat het zowel op een desktop en laptop als op een mobiele telefoon of een tablet kan worden getoond. Zo kan jouw website altijd en overal bekeken worden.

 

CMS-systeem WordPress is het beste systeem

WordPress is het beste Content Management Systeem (CMS) om je website in te laten bouwen. Er komen veel nieuwe updates uit en het is een veilig CMS-systeem. Je website is op deze manier altijd up-to-date en je kan beschikken over de nieuwste functionaliteiten. WordPress ondersteunt ook verschillende media zoals video’s en documenten. Met WordPress kan je door Hello Webdesign een website laten bouwen die veel functionaliteiten heeft. Er zijn honderden plug-ins beschikbaar en daardoor is de keuze uit functionaliteiten en mogelijkheden eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan social mediaknoppen of een inschrijfformulier.

Iedereen wil dat zijn website zo hoog mogelijk scoort in de zoekresultaten van Google. WordPress heeft het gebruik van SEO al ingebouwd en is hiermee een SEO vriendelijk systeem. Het zorgt ervoor dat titels, pagina’s en categorieën van zichzelf al goed te vinden zijn. Je website is dan ook veel beter te vinden in de zoekresultaten van zoekmachines.

Met WordPress kan je ook veel verschillende soorten websites maken. Je kan denken aan een forum, blogsites, zakelijke websites of wiki’s en kennisbanken. Meer weten over alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.